Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

O nama

Nedjelja, 06 Studeni 2022 20:43
Objavljeno u Općenito
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

HNS je moderna stranka liberalno-demokratskog identiteta osnovana prije više od trideset godina s jasnim ciljevima – otvorena, tolerantna, građanska i gospodarski jaka Hrvatska u kojoj će svatko moći ostvariti sve svoje potencijale.

Od naše utemeljiteljice Savke Dabčević-Kučar, pa sve do danas, HNS je u hrvatsku politiku unosio napredne i hrabre ideje, entuzijazam i odlučnost da gradimo bolje društvo i postižemo rezultate koji našu zemlju vuku naprijed.

Promovirajući dijalog i kompromis te suradnju i konsenzus oko zajedničkih ciljeva, vodeći racionalnu i konstruktivnu politiku te ostvarujući  konkretne rezultate umjesto ideoloških sukoba i izazivanja krize po svaku cijenu, nastojimo biti predvodnikom novih i drukčijih politika, onih koje vode stabilnosti političke vlasti i djelovanju na programima društvenog razvoja.

Tijekom posljednja tri desetljeća HNS je bio stranka prepoznatljiva po zalaganju za konkretne političke, društvene i ekonomske projekte, mjerljive ciljeve, rokove i postignuća, uz neprestanu borbu za jačanje prava i sloboda te ravnopravnost u svim sferama društva.

Vjerujemo u naše ciljeve i progresivne politike kojima svakodnevno dokazujemo da Hrvatska zna i može bolje.