Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Usvojena HNS-ova inicijativa vezana za obnovu i opremanje dječjih igrališta

Četvrtak, 28 Rujan 2023 18:58
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 28.09.2023. - Na današnjoj, 18. sjednici Gradskog vijeća grada Osijeka, HNS-ov vijećnik Marin Babić je iznio inicijativu koja se odnosi na obnovu i opremanje dječjih igrališta na području grada Osijeka, a po uzoru na potpuno obnovljeno dječje igralište na Sjenjaku koje je pravi hit među stanovnicima tog dijela grada, ali i među ostalima koji tamo dolaze.

"Prije svega moram pohvaliti način na koji je uređeno i opremljeno dječje igralište na Sjenjaku. Smatram da i ostali dijelovi grada, prvenstveno Retfala, zaslužuju igrališta s modernim spravama i igralima koja su prilagođena različitim dobnim skupinama pa tako ova inicijativa ide u smjeru da se nastavi s projektom obnove dječjih igrališta. Zahvaljujem Gradu Osijeku na usvajanju iste" - istaknuo je Marin Babić.