Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

HNS Osijek: Sretan Uskrs!

Subota, 20 Travanj 2019 13:06
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 20.04.2019. - Članovi osječke Podružnice HNS-a i ove su godine na Veliku Subotu razveselili svoje najmlađe sugrađane, ali i one malo starije, čokoladnim jajima kojih je podjeljeno više stotina komada.

Kao i svake godine, HNS-ovce je pratio uskrsni zec koji je izazvao oduševljenje kod najmlađih Osječana.
Zec je strpljivo pozirao s mališanima i njihovim roditeljima, a bila je ovo prilika za šapnuti mu što bi željeli na uskrsno jutro pronaći u gnijezdu.
Akciju su predvodili potpredsjednik i tajnica Podružnice Osijek, Marin Babić i Željka Kolarić.
HNS-ovci su na prepunom glavnom osječkom Trgu uživali u manifestaciji  Najveće uskrsno gnijezdo na svijetu. Brojni Osječani su pozdravili odličnu organizaciju i bogat program na Trgu Ante Starčevića.
Saborski zastupnik i kandidat HNS-a za EU parlament Stjepan Čuraj pridružio se akciji  te svim građanima koji ove nedjelje slave najveći kršćanski blagdan poželio sretan i blagoslovljen Uskrs i sve najbolje!
Nakon Podružnice, svoju je akciju održao ogranak HNS-a Gornji grad, čiji su članovi priredili za svoje susjede iz gradske četvrti prigodne poklone.