Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Inicijativa HNS-a Brijest za vraćanje stare prometne regulacije

Ponedjeljak, 29 Listopad 2018 21:43
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 29.10.2018. - HNS je pokrenuo inicijativu za vraćanje stare prometne regulacije u Brijestu. Podsjećamo, u travnju ove godine na snagu je stupila nova prometna regulacija u Brijestu. Ulice Sprečanska, Vojlovica, Dobra , Tešanjska i dio Usorske od kućnog broja 2 do 32, koje su do tada bile dvosmjerne ovom su regulacijom postale jednosmjerne. Takva prometna regulacija izazvala je nezadovoljstvo brojnih mještana Brijesta, jer se u pojedinim ulicama povećao intezitet prometa, što je dovelo do zabrinutosti za sigurnost djece i građana. Protiv nove regulacije mještani su potpisivali i peticiju koja nije naišla na plodno tlo u Vijeću Mjesnog odbora Brijest.

Predsjednik ogranka HNS-a Brijest Željko Biber danas je sazvao konferenciju za medije kako bi najavio inicijativu za vraćanje stare prometne regulacije.

„Osnovali smo ogranak HNS-a Brijest prije nešto više od mjesec dana. Moja ekipa i ja udružili smo se kako bi život mještanki i mještana Brijesta učinili boljim i ugodnijim. Da to nisu samo obećanja, dokazali smo i dokazat ćemo našim djelima! Razumijevanjem vodećih ljudi HNS-a i uz njihovu veliku pomoć, prikupili smo sredstva te darivali naše najmlađe, našu budućnost - dvadeset i pet polaznika škole nogometa NK Brijest kompletom dresova i trenirki.

Naše dosadašnje aktivnosti nisu prošle nezamijećeno te su me kontaktirali brojni sumještani vezano uz prometnu regulaciju koja nam svima zadaje puno problema u svakodnevnom životu. Ovim putem najavljujem da će ogranak HNS Brijest predati stručnim službama Grada Osijeka inicijativu za vraćanje stare prometne regulacije. Nadamo se pozitivnom ishodu naše inicijative“ poručio je Željko Biber, predsjednik ogranka HNS-a Brijest.