Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Županijska organizacija OraH-a novo pojačanje u osječko-baranjskom HNS-u

Ponedjeljak, 12 Veljača 2018 10:51
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 12.02.2018. – Članovi osječko-baranjske organizacije stranke Održivi razvoj Hrvatske nova su pojačanja u HNS-u Osječko-baranjske županije.

Toplu dobrodošlicu novim članicama i članovima HNS-a pružio je Stjepan Čuraj, zastupnik IV. izborne jedinice i predsjednik Slavonsko-baranjskog regionalnog saveza HNS-a. Istaknuo je kako nova pojačanja predstavljaju nastavak procesa prepoznavanja HNS-a kao predvodnika nove politike koja je bazirana na političkom djelovanju za dobrobit svih građanki i građana. Na pitanje novinara o nastavku pojačavanja osječko-baranjskog HNS-a Čuraj je odgovorio da su rad i rezultati HNS-a najbolja pozivnica da se HNS-u priključe svi kojima je cilj raditi za dobrobit svih građanki i građana.


„Nova pojačanja u osječko-baranjskom HNS-u nisu jedini primjer u kojem su istaknute stranke i pojedinci prepoznali HNS kao stranku kroz koju mogu provoditi svoju politiku. Pozivam sve ljude da nam se priključe i doprinesu razvoju svojih lokalnih, županijskih i regionalnih sredina“ zaključno je istaknuo Stjepan Čuraj.


Nove članove HNS-a predstavio je Vinko Ručević, predsjednik osječko-baranjskog HNS-a te se zahvalio novim članicama i članovima koji su prepoznali HNS kao stranku kroz koju mogu provoditi svoje ideje i politike. Naglasio je kako su pojačanja u županijskim organizacijama i podružnicama HNS-a diljem Hrvatske potvrda da radimo dobar posao. Nastavljamo osnaživati vlastitu strukturu u organizacijskom, kvantitativnom i kvalitativnom smislu.

„Vrijeme HNS-a dolazi i ovo je potvrda da su građani počeli prepoznavati pozitivnu politiku i politiku rezultata te i u tom kontekstu treba gledati upravo dolaske, koji se događaju ne samo ovdje u Osijeku i u Osječko-baranjskoj županiji već u svim dijelovima Hrvatske“ poručio je Vinko Ručević.


Toplu dobrodošlicu pružila je i Žana Gamoš, predsjednica Podružnice HNS Osijek i zamjenica gradonačelnika grada Osijeka, koja je u ime članstva Podružnice HNS Osijek čestitala novim članicama i članovima dolazak u Podružnica HNS Osijek i ŽO osječko-baranjskog HNS-a. Zaključila je da je „HNS otvoren za sve one koji prepoznaju i cijene vrijednosti HNS-a. HNS Podružnice Osijek će dati sve od sebe da grad Osijek bude progresivan i sretan grad“. Zatim je riječ prepustila Mladenu Čabarkapi, predstavniku osječko-baranjskog OraH-a i donedavnog predsjednika osječke organizacije OraH-a.

Mladen Čabarkapa je izrazio zadovoljstvo što se danas nalazi u uredu HNS-a u Osijeku sa svojim kolegama Krešimirom Kovačevićem, potpredsjednikom glavnog foruma Orah-a i potpredsjednikom osječke podružnice OraH-a i Nevenom Kordićen, članom glavnog foruma OraH-a. Osvrnuo se na izjavu Ivana Vrdoljaka, predsjednika HNS-a, kako je HNS predvodnik nove politike, a kako je cilj raditi za čovjeka i staviti čovjeka u centar politike. Čabarkapa smatra da to može izjaviti samo predsjednik stranke koja nije ideološka već programska, progresivna i narodna. Upravo kroz takvu stranku članice i članovi OraH-a jedino mogu nastaviti svoje političko djelovanje. Čabarkapa je zaključio da „sinergija ideja će doprinijeti da se reforme provedu na korist svih sugrađanki i sugrađana Osječko-baranjske županije i grada Osijeka“.

Izvor: hns-obz.com