Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

O radu HNS-a u nadolazećem razdoblju

Srijeda, 07 Veljača 2018 09:29
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 04.02.2018. - Na prvoj sjednici Koordinacije predsjednika i predsjednica podružnica Županijske organizacije HNS-a Osječko-baranjske županije u 2018. predsjednik osječko-baranjske županijske organizacije Vinko Ručević i saborski zastupnik iz IV. izborne jedinice Stjepan Čuraj informirali su sve prisutne o smjernicama i vizijama rada HNS-a u nadolazećem razdoblju. O navedenoj temu protekle subote u prostorijama Političke akademije HNS-a govorio je predsjednik stranke Ivan Vrdoljak.

Na sastanku Vinko Ručević je utvrdio da HNS u Osječko-baranjskoj županiji dobro stoji, te se zahvalio svima prisutnima na radu i zalaganju svih članica i članova podružnica koji su u konačnici i zaslužni za dobre rezultate. Podsjetio je okupljene da je cilj udružiti sve pozitivne snage kako bismo postigli više i bolje za građanke i građane svih lokalnih sredina Osječko-baranjske županije.

Stjepan Čuraj je naglasio kako svaka članica i član HNS-a trebaju predstavljati ključan čimbenik razvoja svoje sredine. U izjavi za medije je poručio "Iznimno mi je drago vidjeti da osječko-baranjski HNS iz godine u godinu organizacijski jača. To prepoznaju i naše sugrađanke i sugrađani, a dokazuju rezultati lokalnih i parlamentarnih izbora".
 
Izvor www.hns-obz.com