Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Podijeljene maslinove grančice građankama i građanima Osijeka

Subota, 01 Travanj 2023 09:29
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Osijek, 01.04.2023. - Blagdan Cvjetnice obilježili su članice i članovi Hrvatske narodne stranke u Osijeku. Naime, u subotu prijepodne, uoči blagdana Cvjetnice svojim sugrađanima su na glavnom osječkom trgu, Ante Starčevića, dijelili maslinove grančice. Posebno je istaknuto zadovoljstvo što je nastavljena ova tradicija nakon što se akcija nije održavala posljednjih nekoliko godina zbog pandemije.

„Drago mi je da smo podijelom maslinovih grančica sugrađanima izmamili osmijeh na lice. Danas smo iskoristili priliku da porazgovaramo s ljudima i da čujemo što ih muči te kakve prijedloge imaju. Maslina kao, između ostaloga, simbol mira šalje poruku da mir mora biti važniji od svih političkih ideologija“ rekao je Marin Babić, predsjednik osječke podružnice HNS-a te poželio svojim sugrađankama i sugrađanima blagoslovljen blagdan Cvjetnice, blagdan na koji slavimo Isusov svečani ulazak u Jeruzalem.