Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

HNS-ovci razveselili mališane čokoladnim jajima

Subota, 08 Travanj 2023 09:46
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Osijek, 08.04.2023. - Članice i članovi osječke podružnice HNS-a nastavili su tradiciju i na Veliku Subotu te su razveselili svoje najmlađe sugrađane, ali i one malo starije, prigodnim slatkišima, zečevima i popratnim sadržajem.

Razdragani mališani dobili su slatkiše u tradicionalnoj uskršnjoj akciji na Trgu Slobode. Predsjednik Marin Babić, i članovi Hrvatske narodne stranke iz Osijeka subotnje prijepodne tako su iskoristili i za tradicionalno darivanje, ali i druženje s građanima Osijeka.

„Stalni kontakt s našim sugrađanima vrlo je bitan, a savjete i poruke uvijek je važno čuti. Blagdani su prilika da ih se sjetimo, malo razveselimo, ali družimo. No, nema ljepšega ako u svojoj akciji izmamite osmijeh i radost najmlađih naših sugrađana", rekao je Marin Babić u subotnjem druženju na osječkom trgu te čestitao Uskrs svim Osječankama i Osječanima koji ga slave ove nedjelje.