Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Vladimir Ham prvi predao kandidaturu za gradonačelnika Osijeka u GIP

Ponedjeljak, 19 Travanj 2021 22:14
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 19.04.2021. - Vladimir Ham, kandidat koalicije Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke i Narodne stranke – REFORMISTA, danas je u Gradsko izborno povjerenstvo, prvi od svih kandidata, predao svoju kandidaturu za gradonačelnika Osijeka u pratnji supruge Marije.

„Ponosan sam što, osim podrške Hrvatske narodne stranke u Osijeku, kojoj sam na čelu, imam podršku Hrvatske seljačke stranke, čemu ste neki dan i svjedočili. Iz poziva na današnju konferenciju za medije vidljivo je da imam i podršku Narodne stranke – REFORMISTA, što meni kao HNS-ovcu osobito puno znači, jer pokazuje da smo na putu da ostavimo prošlost iza sebe i usmjerimo se ka novim uspjesima s novim ljudima.“ poručio je Vladimir Ham na konferenciji za medije održanoj ispred zgrade Gradske uprave u Kuhačevoj 9.

Ponosno je istaknuo i pohvalio vrijedne volontere koji su na štandovima diljem grada prikupljali potpise potrebne za pravovaljanu kandidaturu.

Ono što mi je iznimno drago i na što sam jako ponosan, jest činjenica da je naša vrijedna ekipa u rekordnom roku, tijekom vikenda - u samo dva dana, prikupila preko 2000 potpisa, što je više od potrebnog za kandidaturu.“ rekao je Ham.

Zahvalio je svim sugrađankama i sugrađanima koji su mu ukazali povjerenje i svojim potpisom dali podršku za kandidaturu za gradonačelnika Osijeka.

„Uzdam se u vas i 16. svibnja idemo zajedno činiti Osijek ponosnim!“  zaključio je Vladimir Ham, kandidat za gradonačelnika Osijeka koalicije HNS, HSS i NS-REFORMISTI.