Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Jasmin Krizmanić, novi predsjednik Središnjeg odbora HNS-a

Subota, 13 Veljača 2021 08:08
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 13.02.2021. - Jasmin Krizmanić, novi je predsjednik Središnjeg odbora HNS-a. Odlučeno je to na današnjoj konstituirajućoj elektronskoj sjednici Središnjeg odbora Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata.

„Današnjom sjednicom Središnjeg odbora završili smo unutarstranačke procese konsolidiranja HNS- a te pomlađeni i očišćeni od neodgovornosti i pojedinaca koji su stranku koristili za vlastite interese, nastavljamo dalje s pripremama za predstojeće lokalne izbore. Jasno definiranih ciljeva, spajajući narodnjačke korijene i liberalne stavove, radit ćemo na donošenju kvalitetnijih rješenja za bolji život građana provodeći umjerenu, pristojnu i zdravorazumsku politiku. Za nju će jamčiti kvalitetni kandidati zbog kojih je HNS lokalno uvijek bio prepoznatljiv.“ – rekao je predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj.

Novoizabrani Predsjednik Središnjeg odbora HNS-a Jasmin Krizmanić, poručio je da će budući rad Središnjeg odbora HNS-a biti usmjeren na kreiranje argumentirane, uključive i inovativne politike koja će moći odgovoriti na društvene i političke izazove današnjice.

„Politikom rada i rezultata nastojat ćemo svoje vrijednosti ugrađivati u progame HNS-a na lokalnoj i nacionalnoj razini. Danas se većina političkih stranaka nastoji nametnuti podjelama i sukobima a malo njih je spremno na zajednički rad za konkretna rješenja. Zato smo ovdje da takve politike mijenjamo, da jedni u drugima tražimo partnere a ne protivnike. Politikama zajedništva i suradnje nastavit ćemo dobro nam poznatim smjerom rada i obrazovanja, jer jedino je to jamac za bolje sutra u Hrvatskoj.“- poručio je Jasmin Krizmanić.

Uz predsjednika, na sjednici su izabrani i Željko Uhlir i Dubravka Vrbetić za potpredsjednike Središnjeg Odbora. Zlatan Mošmondor izabran je za glavnog tajnika HNS-a, Suzana Žunić za glasnogovornicu HNS-a te Boris Blažeković za voditelja Političke Akademije HNS-a.