Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Izvještajno-izborna skupština HNS-a Osijek

Petak, 20 Prosinac 2019 08:13
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 20.12.2019. - Na Izvještajno-izbornoj skupštini HNS-a Osijek, održanoj jučer u Hotelu Osijek, predsjednica Podružnice i dogradonačelnica Osijeka Žana Gamoš prezentirala je delegatima Skupštine izvješće o radu Podružnice u razdoblju od izvještajne skupštine, održane 02. ožujka ove godine. Prisutnim delegatima i gostima bila je ovo prilika za podsjetiti se izuzetno uspješne i događajima bogate godine osječkog HNS-a.

''2019. godinu ispraćamo zadovoljni i ponosni na svaku našu članicu i člana, sve zajedničke inicijative i realizirane projekte. Voditi Podružnicu HNS-a Osijek je lako kada uz sebe imate vrijedne, savjesne, odgovorne članice i članove, sve vođene željom za unaprijeđenjem kvalitete života u našem gradu. Kvalitete života u najširem smislu. Zalaganjem na kvaliteti svakodnevice kroz rad gradskih četvrti i mjesnih odbora najviše na temu komunalnih standarda, kao i velikih tema koje strategijski usmjeravaju razvoj našeg Osijeka, kao što je podrška HNS-a proglašenju Osijeka prvim 5G gradom u RH.“ poručila je Žana Gamoš i pohvalila klub vijećnika HNS-a u Gradskom vijeću Grada Osijeka, koji je uvjerljivo najaktivniji pozicijski klub, a Vladimir Ham najaktivniji pozicijski vijećnik u 2019. godini.

„I u 2020. ulazimo jednako odgovorni prema svom gradu i nadalje ćemo se koncentrirati na jačanje naših ogranaka i Podružnice. Najveći izazov koji je pred nama su naravno parlamentarni izbori, na kojima ćemo pokazati naše najveće vrijednosti: solidarnost naših ogranaka, pristojnost politike i rezultate u radu.“ rekla je Gamoš predstavljajući članovima Skupštine plan rada za 2020. godinu te poželjela svima sretan i blagoslovljen Božić ,a u novoj godini prije svega puno zdravlja i sreće.

„U Osijeku se stoljećima branila građanska Hrvatska i građanski način života. Hrvatska narodna stranka je lider građanskog centra u Hrvatskoj, kako danas tako će biti i sutra. HNS će iz grada Osijeka krenuti i u parlamentarne i u sljedeće lokalne izbore s pozicije obrane pristojne, uspješne Hrvatske, koja neće otići u ekstremne politike populista – bilo lijevih, bilo desnih, te koji će Hrvatsku odvesti u građansku Europu. “ poručio je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak u obraćanju članovima svoje matične podružnice.