Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Žana Gamoš: „HNS je s 22 osvojena mandata druga politička opcija u Osijeku“

Srijeda, 12 Prosinac 2018 16:46
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 12.prosinca 2018. - Gradsko izborno povjerenstvo objavilo je službene rezultate izbora za Vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora, čime je i službeno potvrđeno da je osječki HNS uvjerljivo druga politička opcija u gradu sa skoro 2.500 tisuće glasova podrške.

Predsjednica Podružnice HNS Osijek i zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš na današnjoj konferenciji za medije izrazila je zadovoljstvo izbornim rezultatima i najavila intenzivnu realizaciju projekata važnih za Osijek.

 

„Uz čestitku HDZ-u rekla bih da je HNS pobjednik izbora s najvećim napretkom u zadnje četiri godine s osvojenih 17 % glasova, čime je broj HNS-ovih vijećnika s devet narastao na 22. Naime, HNS je pobjednik izbora s kandidacijskim listama koje najreprezentativnije predstavljaju stanovništvo našeg grada. HNS-HSU je koalicija s najvećim brojem žena na listama - čak 50 Osječanki bilo je listama za ove izbore, na što smo izrazito ponosni. Moram dodati i da koalicija HNS-HSU ima najviše pripadnika nacionalnih manjina. HNS i HSU su jedine parlamentarne stranke grada Osijeka čije su predsjednice imale hrabrosti i preuzele odgovornost biti nositeljice lista u svojim četvrtima. Nadam se da će i ostale stranke slijediti naš primjer“, rekla je Žana Gamoš.

 

Građani su prepoznali projekte HNS-a i nastavljamo raditi jednako intenzivno na njihovoj realizaciji slušajući upravo prijedloge i potrebe koje su naši sugrađani iznijeli, a to su uređenje i obogaćivanje sadržaja dječjih igrališta, postavljanje pametnih klupa u sve gradske četvrti i mjesne odbore, u tijeku je dovršetak rekonstrukcije Bakarske ulice na Jugu 2, a nastavit ćemo s idejom Štrosmajerove Zelene avenije, rekonstrukciji Jure Kaštelana te suradnju s udrugama….

 

„Izbori su potvrdili ono što smo već znali. HNS i Osijek se vole. Osijek nije prosjek i zaslužuje samo najbolje“, poručila je Gamoš.

 

HNS je sa svojim koalicijskim partnerom HSU-om, osvojio 16,72 % glasova i ovim putem se zahvaljujemo Osječanima i Osječankama na podršci i ukazanom povjerenju.

 

„Ovim bih putem zahvalila na uloženom trudu i čestitala na rezultatu članovima HNS-a Osijek, koji su odlično organizirani te iznimno kvalitetni i prepoznati. Osječki HNS-ovci vrijedno rade, vole svoj grad i doprinose mu 365 dana u godini. Hvala predsjednici Gradske organizacije HSU-a Jeleni Dodig i HSU, suradnju nastavljamo i dalje“, rekla je Gamoš.