Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

HNS-ovo „Narančasto srce“ za najmlađe sugrađane

Petak, 07 Prosinac 2018 10:35
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Osijek, 7. prosinca 2018.- Osječki HNS u suradnji sa Ženskom inicijativom ove godine po osmi put organizira humanitarnu akciju "Narančasto srce" tijekom koje povodom božićnih blagdana od prikupljenih donacija svojih članova darujemo djecu čiji su roditelji ili staratelji slabijeg imovinskog stanja.

Do sada su osječki HNS-ovci u prostorijama Ureda HNS-a Osijek znali ugostiti preko 60 djece, njihovih roditelja, baka, djedova i skrbnika te bi im uz prigodni božićni program narančasti Djed Božićnjak podijelio darove.

Ove godine HNS-ovci poklanjaju svojim malim sugrađanima predstavu „Božićni kolačići“ u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića tijekom koje će im Sveti Nikola podijeliti darove.

„Advent je počeo. Advent je vrijeme mira, veselja, iščekivanja Božića i radosti, a najveća radost je kada možemo usrećiti naše najmlađe. Stoga i ove godine nastavljamo s našom tradicionalnom akcijom „Narančasto srce“ gdje ćemo ususret Božiću obradovati naše najmlađe.“ – rekla je predsjednica HNS-a Osijek i dogradonačelnica Grada Osijeka, Žana Gamoš.