Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Osječki HNS obilježava Međunarodni dan žena

Petak, 09 Ožujak 2018 06:38
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Osijek, 08.03.2018. – Članice i članovi Podružnice HNS-a Osijek nastavili su tradiciju obilježavanja Međunarodnog dana žena kroz druženje i darivanje svojih sugrađanki.

Ove godine Međunarodni dan žena je obilježen u na glavnoj osječkoj tržnici. U Osijeku sugrađane su darivali predsjednica Podružnice HNS Osijek i zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš, potpredsjednik Podružnice Marin Babić i predsjednica Ženske inicijative HNS Osijek Mirela Ilić.

U poslijepodnevnim satima Dan žena obilježio je i ogranak HNS-a Industrijska četvrt.

Predsjednica podružnice HNS Osijek i zamjenica gradonačelnika grada Osijeka Žana Gamoš u čestitci je poručila „HNS Osijek tradicionalno obilježava Međunarodni dan žena družeći se i darivajući svoje sugrađanke i sugrađane. Danas smo se okupili na osječkog glavnoj tržnici i poklonili našim sugrađankama ruže i prigodne čestitke, kako bi pokazali da cijenimo sve ono što rade iz dana u dan, u svim njihovim ulogama“.