Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Mladi HNS-a - pobjednici 1. HNS Pub kviza

Utorak, 27 Veljača 2018 09:45
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U subotu, 24. veljače, u 19 sati održan je prvi HNS Pub kviz u prostorijama Ureda HNS OBŽ/OS. Na kvizu je 26 osoba grupiranih u 6 ekipa testiralo svoje znanje o tradiciji, povijesti, strukturi, statutu i aktualnoj politici HNS-a, a još desetak osoba ih je bodrilo i navijalo.

Uz jedan bod razlike od drugoplasiranih pobjednici prvog HNS Pub kviza su ekipa Mladih HNS-a u sastavu Marin Babić (kapetan) - potpredsjednik Podružnice HNS Osijek, Mirela Ilić - predsjednica Ženske inicijative HNS Osijek, Toni Kekez - predsjednik Mladih HNS Osijek i Ena Zdunić - članica HNS Osijek.

Na putu do slave pobjedili su ekipe ČČ (HNS Marijanci i HNS Čepin), Djeca kukuruza (HNS Tenja, Osijek), Intelektualce (HNS Novi grad i HNS Tvrđa iz Osijeka), Mačkamama (HNS Industrijska četvrt, Osijek) i ekipu Retfala (Osijek)

Pobjednicima je čestitao i uručio nagrade predsjednik Županijske organizacije HNS-a Osječko-baranjske županije i organizator kviza Vinko Ručević.

„Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u kvizu i onima koji su došli bodriti ekipe. Kada se okupi dobro društvo, dobra atmosfera je neizostavna, a da je kviz dobro prihvaćen govore i reakcije naših članica, članova i simpatizera koji jedva čekaju novi HNS Pub kviz. Zbog takvog entuzijazma održavanje kviza će ući u tradiciju osječko-baranjskog HNS-a, a svim zainteresiranima poručujem da se vidimo uskoro na 2. HNS Pub kvizu“ poručio je Vinko Ručević.