Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Sretan vam Dan državnosti!

Objavljeno u Novosti
dana 30 Svibanj 2021

Osijek, 30.05.2021. - Svim građankama i građanima čestitamo Dan državnosti Republike Hrvatske, kojeg obilježavamo na dan kada je 1990. konstituiran prvi, demokratski izabrani višestranački Sabor u RH.
Mnogo je onih koji su doprinijeli stvaranju slobodne i neovisne države i hvala im na njihovoj žrtvi i doprinosu.
Danas kada imamo otvorenu, modernu i demokratsku državu, članicu Europske unije, zadaća svih nas je da zajedno stvaramo prilike za još stabilniju, sigurniju i prosperitetniju budućnost, jačajući slobodu, zajedništvo, pravednost i toleranciju.

Osijek, 17.05.2021. - Drage sugrađanke i sugrađani, od srca vam hvala na svakom vašem glasu za Vladimira Hama, kandidata za gradonačelnika Osijeka i za listu za Gradsko vijeće koalicije HNS, HSS i NS-REFORMISTI!

Osijek, 14.05.2021. - Drage sugrađanke i sugrađani, nedjelja je važan dan! U nedjelju, 16. svibnja određujemo budućnost našeg Osijeka! Vašim glasom za Vladimira Hama, kandidata za gradonačelnika Osijeka i glasom za listu koalicije HNS, HSS i REFORMISTI odabrat ćete Osijek kakav svi želimo, Osijek na kojeg ćemo svi biti ponosni! Vladimir Ham, kandidat za gradonačelnika Osijeka broj 1! Lista za članove Gradskog vijeća koalicije HNS, HSS i REFORMISTI broj 3!

Osijek, 12.05.2021. - Vladimir Ham, kandidat za gradonačelnika Osijeka i nositelj liste za Gradsko vijeće koalicije HNS, HSS i NS-REFORMISTI, danas je održao konferenciju za medije na kojoj je predstavio program za umirovljenike.

Osijek 11.05.2021. - Vladimir Ham, kandidat za gradonačelnika Osijeka i nositelj liste za Gradsko vijeće koalicije HNS, HSS i NS-REFORMISTI danas je održao konferenciju za medije u Dunavskoj ulici, ispred kućnog broja 5 A,  na mjestu gdje će biti ulaz u buduće APN- ovo naselje. Na tome će se mjestu graditi dvije stotine stambenih jedinica koje će Osječanima biti ponuđene za kupovinu po povlaštenim uvjetima.

Đakovo, 08.05.2021. - Ivica Mandić, kandidat koalicije HNS, HSS i NS-REFORMISTI te NL Dinka Burića za župana Osječko-baranjske županije, danas je svom gradu čestitao Dan Grada Đakova i na konferenciji za medije, održanoj na đakovačkom Korzu, predstavio platformu Pokret za Slavoniju i kandidate za zamjenike župana – Bojana Amanovića i Lidiju Gavrić, izrazivši veliki ponos i čast što je prvi kandidat za župana iz Đakova. „Želimo građanima poručiti da imaju alternativu, imaju sigurnost i sposobne ljude koji žele dati svoja znanja i umijeće.“ rekao je Ivica Mandić.

Stranica 1 od 50