Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Sretan Međunarodni praznik rada

Ponedjeljak, 01 Svibanj 2023 10:04
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 01.05.2023. - Svim sugrađankama i sugrađanima čestitamo Međunarodni praznik rada i blagdan svetog Josipa Radnika.

Današnji dan obilježavamo u spomen na radničke prosvjede davne 1886. godine kako ne bi zaboravili vijednosti rada i zaštitu prava radnika. Neka nam ovaj dan bude podsjetnik da uz solidarnost, sinergiju i zajednički rad možemo izgraditi put za bolje, uspješnije i sretnije okruženje. Čestitamo vam Međunarodni praznik rada, uz želje da ga provedete u dobrom raspoloženju!

Predsjednik Podružnice Marin Babić povodom obilježavanja Međunarodnog praznika rada je izjavio - "U današnje vrijeme je bitno očuvati zajedništvo i solidarnost jer jedino tako možemo ostvariti zajednički cilj - da svaki radnik od svog rada može živjeti životom koji je dostojan čovjeka. Neka nas sve zajedno današnji praznik nadahnjuje u nastojanjima za pravednijim i prosperitetnijim društvom. Svima čestitam Međunarodni praznik rada i blagdan svetog Josipa Radnika, zaštitnika rada i radnika, a stanovnicima Gradske četvrti Industrijska četvrt čestitam Dan Gradske četvrti."