Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Održana Izborna skupština HNS-a Osječko-baranjske županije

Subota, 25 Veljača 2023 18:27
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 25.02.2023. - Danas je održana Izborna skupština HNS-a Osječko-baranjske županije na kojoj su delegati birali vodstvo županijske organizacije.

Danijel Ilić nastavit će obnašati dužnost predsjednika ŽO OBŽ - izglasano je na Skupštini. Za potpredsjednike su izabrani Nina Pološki Jurjević i Bojan Tojagić. Na prijedlog izabranog predsjednika za tajnika ŽO HNS-a imenovan je Zvonimir Bratić.

Novi/stari predsjednik Županijske organizacije HNS-a Danijel Ilić je istaknuo: “Velika je odgovornost preda mnom i pred mojom ekipom. Zahvaljujem se svim članovima na potpori i ostvarenim rezultatima u proteklom mandatu. Uz sve izazove s kojima smo se susretali naša je organizacija ostala stabilna i ima dobru perspektivu. HNS Osječko-baranjske županije i u ovom mandatu će promovirati nove ljude, vrijednosti i politike koje Osječko–baranjska županija zaslužuje. Novo vrijeme pred nama donosi politiku suradnje, kompromisa i rezultata, sve kako bi ostvarili zajednički cilj - što bolji i kvalitetniji život svim građanima naše Osječko–baranjske županije. Hvala vam svima na vašem radu i podršci koju sam dobio”.
 
Osječko-baranjski HNS nastaviti će provoditi i podržavati konkretne politike i sve razvojne programe s ciljem unaprjeđenja svakog dijela naše Županije u korist svih naših sugrađana.