Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Marin Babić novi predsjednik HNS-a Osijek

Subota, 28 Siječanj 2023 19:38
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 28.01.2023. - Na danas održanoj izvanrednoj izbornoj skupštini delegati HNS-a su izabrali novo vodstvo osječke Podružnice Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata.

Tako je za novog predsjednika osječkog HNS-a izabran Marin Babić, dok su za potpredsjednike izabrani Danijel Ilić i Dubravko Pichler. Uz njih izabrano je i ukupno devet članova predsjedništva te tri člana Nadzornog odbora stranke, kao i delegati koji će osječku podružnicu predstavljati na županijskoj skupštini stranke te Saboru HNS-a.

„Pred nama je puno ideja i puno posla, ali uz podršku članova, sve je ostvarivo. Najveće bogatstvo naše osječke Podružnice su ljudi s jednako vrijednim stavovima, vizijama i zadacima. Pozivam sve članove da se osjećaju jednako vrijedno predlažući rješenja i dajući inicijative. Također, koristim priliku zahvaliti dosadašnjem vodstvu Podružnice na požrtvovnom radu i svim uspjesima kroz koje su nas poveli te se nadam nastavku jednako konstruktivne suradnje kakva je uvijek bila temelj rada u HNS-u.“ rekao je u svom obraćanju Marin Babić, novoizabrani predsjednik HNS-a Osijek.