Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Zahvala sugrađankama i sugrađanima!

Ponedjeljak, 17 Svibanj 2021 20:21
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 17.05.2021. - Drage sugrađanke i sugrađani, od srca vam hvala na svakom vašem glasu za Vladimira Hama, kandidata za gradonačelnika Osijeka i za listu za Gradsko vijeće koalicije HNS, HSS i NS-REFORMISTI!

Hvala svim našim članicama i članovima, simpatizerima i volonterima na vremenu posvećenom ovoj kampanji! Hvala našim koalicijskim partnerima na odličnoj suradnji!

Čestitamo Vladimiru Hamu i Marinu Babiću na vijećničkim mandatima za Gradsko vijeće te Ivici Mandiću i Bojanu Amanoviću na mandatima u Županijskoj skupštini! To su ljudi koji će u sljedeće četiri godine raditi na HNS-ovim projektima i inicijativama.

Čestitamo svima koji su sudjelovali u ovoj kampanji! Izborna utrka je bila fer i korektna! A vas pozivamo da nam se i dalje obraćate s vašim pitanjima i prijedlozima, kako bismo zajedno činili naš grad ponosnim!