Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Ivica Mandić ispred Pokreta za Slavoniju predao kandidaturu za župana i kandidacijsku listu za Županijsku skupštinu OBŽ

Četvrtak, 29 Travanj 2021 17:46
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 20.04.2021. - Županijskom izbornom povjerenstvu u Osijeku danas je Ivica Mandić, kandidat za župana Osječko-baranjske županije platforme Pokret za Slavoniju, predao svoju kandidaturu i kandidacijsku listu za članove Županijske skupštine ispred koalicije HNS, HSS i NS-Reformisti te nezavisne liste Dinka Burića.

Kandidature je predao u društvu Danijela Ilića, predsjednika ŽO HNS-a OBŽ, Tomislava Pinterića, županijskog predsjednika HSS-a OBŽ i prof.dr.sc. Vesne Gantner ispred NS-REFORMISTA te Bojana Amanovića i Lidije Gavrić, kandidata za zamjenike župana Pokreta za Slavoniju i uz podršku Vladimira Hama, kandidata za gradonačelnika Osijeka. 

„Predaja kandidature je svečan trenutak za Pokret za Slavoniju, kojeg čine tri političke stranke - HNS, HSS i NS-REFORMISTI, nezavisna lista Dinka Burića te mnoge druge nezavisne liste koje podržavaju našu kandidaturu. Cilj mi je nesebično dati sve od sebe i uložiti sva svoja intelektualna znanja za napredak, bez obzira bili u poziciji ili u opoziciji. Naš je cilj da županija krene naprijed, da se mladi ljudi počnu vraćati, da potičemo izvrsnost, da vodimo zelene politike, i da ovom našem bogom danom prostoru damo novu dušu i novi zamah!“ poručio je Ivica Mandić, kandidat za župana Pokreta za Slavoniju i nositelj kandidacijske liste za članove Županijske skupštine. 

Zahvalio je svim volonterima, svim kolegama i kolegicama koji su sudjelovali u ovom procesu te svim građankama i građanima koji su svojim potpisom podržali kandidaturu, rekavši kako ima uz sebe odličnu ekipu i očekuje izvrstan rezultat na predstojećim lokalnim izborima.