Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Vladimir Ham predao kandidacijsku listu koalicije HNS, HSS i NS-REFORMISTI za Gradsko vijeće u Gradsko izborno povjerenstvo

Srijeda, 28 Travanj 2021 08:10
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 28.04.2021. - Vladimir Ham, kandidat za gradonačelnika Osijeka koalicije Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke i Narodne stranke – REFORMISTI, danas je u Gradsko izborno povjerenstvo, zajedno s kandidatima za zamjenike gradonačelnika prof.dr.sc. Vesnom Gantner i Brunom Zorićem, predao kandidacijsku listu za članove Gradskog vijeća Grada Osijeka.

„Nakon što sam prije osam dana, kao prvi kandidat za gradonačelnika predao svoju kandidaturu za poziciju gradonačelnika Osijeka, danas su Hrvatska narodna stranka, Hrvatska seljačka stranka i Narodna stranka – REFORMISTI predali i zajedničku listu kandidata za Gradsko vijeće Grada Osijeka.

Ponosan sam na činjenicu da predvodim listu doista stručnih i dokazanih ljudi koji imaju i znanje i iskustvo, a prije svega veliku volju učiniti ono što smatramo da je najbolje za naš grad.

Cilj nam je prije svega promijeniti atmosferu u gradu i stvoriti uvjete da se svi osjećamo ponosnima Osijekom. Uvjeren sam da to zajedničkim radom i zalaganjem možemo učiniti!“ poručio je Vladimir Ham, kandidat za gradonačelnika Osijeka i nositelj kandidacijske liste za Gradsko vijeće koalicije HNS, HSS i NS-REFORMISTI.