Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Osječki HNS izabrao novo vodstvo

Subota, 23 Siječanj 2021 21:59
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 23.01.2021. - Na danas održanoj izvanrednoj izbornoj skupštini, održanoj u skladu s epidemiološkim uvjetima putem mrežne platforme FairVotes prema delegatskom sustavu ukupno 127 delegata izabralo je novo vodstvo osječke Podružnice Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata.

Tako je za novog predsjednika osječkog HNS-a izabran dosadašnji član predsjedništva, a bivši predsjednik Podružnice Vladimir Ham, dok su za potpredsjednike izabrani Bosiljko Zdilar i Josip Radko. Uz njih izabrano je i ukupno 10 članova predsjedništva, te tri člana Nadzornog odbora stranke, kao i delegati koji će osječku podružnicu predstavljati na županijskoj skupštini stranke te Saboru HNS-a.
Osnovna zadaća novog predsjedništva stranke bit će priprema podružnice za ovogodišnje lokalne izbore, istaknuo je novoizabrani predsjednik Ham u svom pisanom obraćanju delegatima te poručio: „Uvjeren sam kako upravo mi – članstvo osječkog HNS-a – činimo neupitnu osnovu naših budućih uspjeha. Ovih nekoliko mjeseci koji nam preostaju do lokalnih izbora vrijeme je u kojem ćemo zbiti redove i skupiti glave i dokazati još jednom da je uljudnost, međusobno poštovanje i tolerancija prema svima put koji je jedini logičan, jedini zdrav i koji jedini može donijeti kako rezultat, tako i prosperitet sredini u kojoj živimo i djelujemo.“