Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Stjepan Čuraj novi je predsjednik Hns-a

Subota, 12 Prosinac 2020 22:18
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 12.12.2020. - Stjepan Čuraj novi je predsjednik Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata. Odlučio je tako u subotu 17. Sabor HNS-a, na kojem je od ukupno 560 delegata, 451 pristupilo glasanju.

Uslijed epidemije korona virusa HNS je svoj tradicionalni Sabor po drugi puta zamijenio online glasanjem.

HNS je izabrao i novog zamjenika predsjednika stranke, to je načelnik općine Cestica i član predsjedništva Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Mirko Korotaj, dok su za potpredsjednice stranke izabrane Karolina Juzbašić, predsjednica Ženske inicijative HNS-a te Ruža Kovačević Bilić predsjednica Županijske organizacije Splitsko-dalmatinske i zamjenica gradonačelnika Grada Trogira.
Delegati su na današnjem Saboru uz čelne funkcije u stranci izabrali i nove članice i članove Nadzornog odbora, Suda časti i Odbora za statut.
Čestitamo svim izabranima, a posebice našem Stjepanu Čuraju!