Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

HNS-ova Podružnica Osijek nastavlja s radom i pripremama za nadolazeće izbore

Srijeda, 16 Prosinac 2020 22:14
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 16.12.2020. - Poštovani, obraćamo Vam se ponukani današnjim istupanjem predsjednice Podružnice Hrvatske narodne stranke – Liberalnih demokrata Osijek Žane Gamoš iz članstva Hrvatske narodne stranke.

Ovim putem našoj bivšoj članici i predsjednici Podružnice želimo puno sreće u životu i ostvarenju osobnih ambicija.

HNS-ova Podružnica Osijek nastavlja s radom i pripremama za nadolazeće izbore za lokalnu i regionalnu samoupravu, kao i s novim smjerom HNS-a izborom novog stranačkog vodstva. Podružnicu Osijek, kao jednu od najbrojnijih i najjačih u Hrvatskoj čini značajan broj kvalitetnih članova, koji svojim radom imaju volju i želju doprinijeti kako lokalnoj zajednici, tako i nacionalnim politikama. Upravom tom radu ćemo se posvetiti i u budućnosti, dajući priliku za realizaciju ideja.

Do izbora novog predsjednika/predsjednice Podružnice, istu će voditi potpredsjednici organizirajući rad svih stranačkih tijela na lokalnoj razini.

S poštovanjem,

potpredsjednik HNS Podružnice Osijek

v.r. Marin Babić