Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Postavljanje semafora na križanju Vinkovačke i Gacke ulice - REALIZIRANO

Srijeda, 23 Prosinac 2020 22:08
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 23.12.2020. - Inicijativa HNS Industrijska četvrt, Osijek je konačno dobila svoj epilog. Polovicom prosinca započeli su radovi na postavljanju prometne signalizacije na križanju Vinkovačke i Gacke ulice u Osijeku.

Izrađene su betonske platforme, a kroz nekoliko dana očekuje se i postavljanje semafora koji su u dolasku. Predsjednik i tajnik ogranka HNS-a Industrijska četvrt Miroslav Jelić i Dubravko Pichler pokrenuli su inicijativu, koja je svoju prezentaciju doživjela na 9. sjednici Gradskog vijeća Grada Osijeka, održanoj 05. lipnja 2018., a istu je iznio vijećnik HNS-a Marin Babić.

„ Ovom inicijativom cilj je bio osigurati sigurno i nesmetano odvijanje prometa na vrlo prometnom križanju, gdje su nastajale kvrcavice te velike gužve. Također, podignuta je razina sigurnosti svih sudionika u prometu, a prije svega djece iz obližnjeg vrtića te dviju osnovnih škola koja se kreću tom dionicom.“ poručio je Miroslav Jelić, predsjednik HNS-a Industrijska četvrt.