Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Vinko Ručević novi je predsjednik SBRS-a

Petak, 22 Svibanj 2020 14:44
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 22.05.2020. - Na današnjoj elektronskoj Izbornoj skupštini Slavonsko-baranjskog regionalnog saveza HNS-a, delegati iz pet slavonskih županija izabrali su novo vodstvo.

Vinko Ručević je izabran za predsjednika, Mihaela Silović iz Vukovarsko-srijemske i Domagoj Bartek iz Brodsko-posavske županije novi su potpredsjednici, dok je za tajnika izabran Josip Radko iz Osječko-baranjske županije.

Organizacija izbora elektronskim putem još jednom je pokazala usmjerenost HNS-a razvoju i primjeni modernih tehnologija u svakodnevnom životu.
HNS predlaže da se e-glasanje uvede i na državnoj razini, na mjesnim i lokalnim, a potom i na parlamentarnim izborima. Situacija s korona krizom pokazala je da je upravo sada pravi trenutak za promišljanje i što skoriju realizaciju takvog poteza, kao i za digitalizaciju kompletne državne uprave.

Ponosni smo na Vinka i Josipa, članove naše Podružnice!

Novoizabranom vodstvu čestitamo na izboru i želimo puno uspjeha u radu!