Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Lista broj 11, kandidat Stjepan Čuraj broj 12!

Petak, 24 Svibanj 2019 10:03
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 24.05.2019. - Veličanstvena i fantastična atmosfera je vladala večeras u GČ Jug II na završnom predizbornom skupu HNS-a!

 

Saborski zastupnik i kandidat na izborima za EU parlament Stjepan Čuraj zahvalio je svima koji su dali doprinos u ovoj dugoj kampanji. 
"Drago mi je da je HNS u hrvatsku politiku unio nove vrijednosti, nove sadržaje, nove politike, ali i nove ljude. Mi želimo građanima poručiti da smo ovdje zbog njih. Da znamo što ih najviše muči: standard, plaće i životno dostojanstvo. To im HNS želi ponuditi i za to se boriti. Ako dobijem priliku, naravno da će mi biti velika čast braniti boje Osijeka, Slavonije i Baranje te Hrvatske u Europskom parlamentu. Često razmišljam kako nam treba još puno vremena i upornosti da Europska unija konačno ‘uđe u Hrvatsku‘. I to je zapravo bit mog političkog djelovanja i glavna okosnica moje kampanje na europskim izborima - Hrvatska je u EU-u, ali EU nažalost još uvijek nije u Hrvatskoj, u nedjelju na izborima promijenimo to" - poručio je okupljenima Stjepan Čuraj.