Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Predizborni skup u GČ Tvrđa!

Utorak, 21 Svibanj 2019 10:01
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 21.05.2019. - Na večerašnjem druženju u Gradskoj četvrti Tvrđa, predsjednica HNS-a Osijek Žana Gamoš podsjetila je na iznimno uspješnu prošlu godinu koja je kulminirala odličnim uspjehom na mjesnim izborima u prosincu kad smo s osvojenih 17% glasova pokazali da smo po snazi druga politička opcija u Osijeku! Uvjerena u još bolji rezultat, pozvala je građane i građanke grada Osijeka da izađu u nedjelju na izbore i glasaju za našeg Stjepana Čuraja!

 

"Moja je misija stvaranje uvjeta za povratak naših ljudi u, siguran sam, naljepše mjesto za život, ravnopravnost, izjednačavanje građana i uvođenje EU standarda." poručio je okupljenim sugrađanima Stjepan Čuraj.

Pozivamo vas da izađete na izbore u nedjelju te zaokružite listu HNS-a broj 11. i našeg Stjepana Čuraja koji je po rednim brojem 12. na toj listi.

Izaberimo dobar politički program i riješimo stvari koje su najvažnije!

- Europska minimalna plaća
- Europska najniža mirovina
- Europska zdravstvena skrb
- Europa jednakih građana