Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Retfala je za Stjepana!

Četvrtak, 16 Svibanj 2019 09:54
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 16.05.2019. - Na Trgu hrvatskih branitelja u Retfali večeras je održan skup podrške Stjepanu Čuraju, rođenom Retfalčaninu, za ulazak u EU parlament.

Žana Gamoš, predsjednica HNS Osijek, podsjetila je kako je HNS u Osijeku druga politička snaga, potvrđujući to rezultatima mjesnih izbora te poručila kako je uvjerena da će HNS Osijek ponovno potvrditi svoju snagu i pomoći našem Stjepanu da postane predstavnik Osijeka, Slavonije i Hrvatske u Europskom parlamentu.
"Hrvatska je ušla u EU ali na žalost EU, odnosno njezini standardi, nisu ušli u Hrvatsku. Pri tome mislim na europsku minimalnu plaću, na europsku prosječnu plaću, europska socijalna davanja, europske mirovine i naravno kvalitetu života i proizvoda koji i u Hrvatskoj trebaju biti jednaki kao u EU, jer EU mora biti jednaka za sve njezine građane." istaknuo je Stjepan Čuraj, posebno naglasivši da mu je cilj osigurati uvjete za povratak naših mladih u Hrvatsku. 
Druženje, dobra zabava te odličan odaziv i atmosfera obilježili su današnji skup.