Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Mario Zečević novoizabrani je predsjednik HNS-a Tvrđa

Četvrtak, 11 Travanj 2019 10:44
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 11.04.2019. - Osječki ogranak HNS-a Tvrđa vodit će Mario Zečević, odlučeno je na jučerašnjoj Izbornoj skupštini ogranka.

„Drago mi je da smo u Tvrđi, a posebno mi je drago vidjeti nova lica. Ono što najviše volim u HNS-u ste svi vi, vi koji s jednakim žarom dolazite i pružate podršku jedni drugima. Prije četiri mjeseca smo, upravo zahvaljujući našem prijateljstvu, iskrenošću, podršci i međusobnom bodrenju došli do odličnog rezultata na mjesnim izborima u Osijeku.“ - okupljenima se obratila Žana Gamoš, predsjednica Podružnice HNS-a Osijek i zamjenica gradonačelnika Grada Osijeka.

Zahvalila je dosadašnjem predsjedniku Saši Đukiću i cijelom vodstvu na svemu učinjenom za ogranak HNS Tvrđa, posebice za vijećničko mjesto u vijeću Gradske četvrti Tvrđa u zadnja tri mandata.

Čestitala je novoizabranom vodstvu poželjevši im puno sreće i uspjeha u budućem radu, rekavši kako im cijela Podružnica, od ogranaka do članova Predsjedništva stoje na raspolaganju za savjete i pomoć u radu.

„Zahvaljujem na ukazanom povjerenju i danoj prilici. Siguran sam da je ispred nas jedno dobro vrijeme i dobar vjetar. Spremni smo pokazati naša znanja i kompetencije kako bi nam svima bilo bolje, a naša Gradska četvrt Tvrđa dobila novu, svježu boju u obraze.“ - poručio je Mario Zečević, novoizabrani predsjednik ogranka HNS Tvrđa.