Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Osnovan ogranak HNS Osijek lijeva obala

Petak, 26 Listopad 2018 07:39
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 26.10.2018. - U prostorijama Mjesnog odbora Osijek lijeva obala u Podravlju jučer je održana osnivačka skupština ogranka HNS-a Osijek lijeva obala, četrnaestog ogranka osječkog HNS-a. Za predsjednicu  ogranka jednoglasno je izabrana Lidija Petak, za potpredsjednika Dragutin Deberni, dok će dužnost tajnika ogranka obnašati Goran Vranović. Za članove Predsjedništva ogranka izabrani su Davor Mrkonjić i Robert Stošić.

„Iznimna mi je čast i zadovoljstvo što ste mi ukazali povjerenje za obnašanje dužnosti predsjednice ogranka HNS-a Osijek lijeva obala. Trudit ću se opravdati ukazano povjerenje zajedno sa svojim timom. Želim poručiti svim stanovnicima Mjesnog odbora Osijek lijeva obala da nam se jave sa svojim prijedlozima i inicijativama, kako bismo zajedno život na lijevoj obali učinili što ljepšim za sve nas, a posebice za naše najmlađe stanovnike.“ poručila je Lidija Petak, novoizabrana predsjednica ogranka HNS Osijek lijeva obala.

Okupljene je pozdravila Žana Gamoš, predsjednica Podružnice HNS-a Osijek i zamjenica gradonačelnika Grada Osijeka i poželjela dobrodošlicu novim članovima i čestitala novoizabranom vodstvu.

„Izuzetno mi je drago što ste ususret mjesnim izborima u HNS-u prepoznali pravog partnera za sve ono što ćemo u periodu nakon mjesnih izbora raditi i činiti upravo ovdje u vašem mjesnom odboru. Želim vam puno odličnih ideja i puno realiziranih prijedloga. U svakom vam trenutku stojimo na raspolaganju za savjet i za odgovore na vaša pitanja. U svakom trenutku smo tu za vas, podržavamo svaki vaš prijedlog i vašu akciju. To možete vidjeti  u podršci koju su vam večeras došli pružiti brojni kolege i kolegice iz osječkih ogranaka. U ovakvim trenutcima vidimo koliko smo jaki i koliko smo nestrpljivi dočekati 9. prosinca!“ rekla je Žana Gamoš, predsjednica osječkog HNS-a i zamjenica gradonačelnika Grada Osijeka.