Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Najava događaja: 1. HNS PUB KVIZ

Četvrtak, 22 Veljača 2018 09:56
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U subotu, 24. veljače, u 19 sati održat će se prvi HNS Pub kviz u prostorijama Ureda HNS OBŽ/OS na adresi J. J. Strossmayera 5, Osijek.

Prijavite se i saznajte odgovore na pitanja poput: Koja predsjednica/predsjednik HNS-a je svoju dužnost obnašao u samo jednom mandatu ili koji je puni naziv stranke koja se spojila sa HNS-om 2005. godine?

Prijaviti ekipu (4 osobe) ili prijaviti svoje sudjelovanje (organizator će vas rasporediti u ekipe) možete putem email-a na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., osobnim dolaskom u ured HNS OBŽ/OS, telefonskim pozivom na 031 200 350 (uredovno radno vrijeme, radnim danom od 9 do 13) ili putem FB stranice Hns Osječko-baranjska županija ili HNS Osijek.

Grickalice i prigodna osvježenje osigurano!