Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

HNS je nova politička alternativa u Čepinu

Ponedjeljak, 19 Veljača 2018 14:37
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Čepin, 19.02.2018. – U petak, 16. veljače, u prostorijama Lovačkog doma u Čepinu, održana je Izborna skupština Podružnice HNS Čepin. Uz predsjednika i potpredsjednike, članice i članovi Čepinskog HNS-a birali su i članove Predsjedništva, delegate za županijsku Skupštinu HNS-a i delegate za Sabor HNS-a.

Za predsjednika Podružnice HNS-a Čepin izabran je Branimir Pospišil dok će dužnost potpredsjednice obnašati Tanja Paun, potpredsjednika Tomislav Kuna, a tajnika Zvonimir Bratić.

„Ovakav odaziv na izbornu skupštinu podružnice je dokaz da su članice i članovi HNS-a Čepin okrenuti budućnosti općine Čepin. Snaga HNS-a je u ljudima. HNS će biti onoliko jak koliko se svaka članica i svaki član aktivira u rad za boljitak svoje zajednice kroz rad podružnice. Vašim aktivnim radom i zalaganjem, ali i suradnjom sa osječko-baranjskim HNS-om i predsjednikom Vinkom Ručevićem moći ćete postići promjene u Čepinu koje priželjkujete vi ali i vaše sugrađanke i sugrađani“ rekao je Stjepan Čuraj, saborski zastupnik iz IV. izborne jedinice i predsjednik Slavonsko-baranjskog regionalnog saveza HNS-a, a potom je čestitao novoizabranima i zaželio im puno sreće u daljnjem radu.

Novi predsjednik HNS-a Čepin Branimir Pospišil se zahvalio svim članicama i članovima na ukazanom povjerenju i podršci. U planu rada je naglasio kako mu je želja donijeti novu pozitivnu energiju i novo viđenje našeg mjesta, jačanje članstva, te aktiviranje mladih i poduzetnih ljudi.

„Potpuno smo svjesni i spremni preuzeti odgovornost, sa samo jednim ciljem, učiniti HNS novom političkom alternativnom u općini Čepin! Za podružnicu HNS-a Čepin došlo je novo vrijeme i nove mogućnosti su pred nama. Naše vrijednosti trebamo pretvoriti u političke programe, a programe u jasne poruke koje će građani prepoznati i podržati. Naša politika, politika čepinskog HNS-a mora biti realna, mora davati odgovore na konkretna pitanja naših sugrađana, a cilj našeg programa mora biti poboljšanje kvalitete života u svim naseljima općine Čepin“ poručio je Branimir Pospišil.

Skupštini su nazočili Stjepan Čuraj, saborski zastupnik i predsjednik Slavonsko-baranjskog HNS-a, Vinko Ručević, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Osječko-baranjske županije, Nenad Bučko, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Vukovarsko-srijemske županije, HNS-ovi načelnici i predsjednici Podružnica iz Osječko-baranjske županije te brojni gosti i uzvanici iz javnog i političkog života općine Čepin i Osječko-baranjske županije.