Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Županijska organizacija HSLS-a novo pojačanje u osječko-baranjskom HNS-u

Subota, 17 Veljača 2018 12:15
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 17.02.2018. – U prostorijama Županijske organizacije osječko-baranjskog HNS-a, četrdeset članica i članova Hrvatske socijalno-liberalne stranke su predstavljeni kao nova pojačanja u HNS-u Osječko-baranjske županije.

Dobrodošlicu novim članicama i članovima HNS-a pružio je Stjepan Čuraj, saborski zastupnik iz IV. izborne jedinice i predsjednik Slavonsko-baranjskog regionalnog saveza HNS-a. Istaknuo je kako sva nova pojačanja predstavljaju osnaživanje osječko-baranjskog HNS-a sa ljudima, koji su prepoznatljivi u svojim sredinama, koji imaju rezultata u svom poslu i okruženju i koji imaju podršku obitelji i prijatelja, a to predstavlja dodanu vrijednost HNS-u. Čuraj je posebno naglasio kako se među članicama i članovima koji su prešli u HNS nalazi i vijećnici općinskih, gradskih vijeća i županijske skupštine, a to će dodatno osnažiti poziciju HNS-a u provedbi svojih programa, projekata i politika. Na pitanje novinara o sljedećim pojačanjima Čuraj je odgovorio da je HNS programska stranka, koja će prihvatiti sve one koji žele biti dio tima koji će raditi za boljitak svojih sredina, Hrvatske i budućih generacija.

„Jasna vizija, rad i rezultati su okosnica HNS-a. Naše sugrađanke i naši sugrađani iz Osječko-baranjske županije nemaju više vremena za šuplje priče, politikanstva i ideološke sukobe. Osječko-baranjskoj županiji su potrebni ljudi koji će biti okrenuti radu i rezultatima, a upravo to naše sugrađanke i sugrađani prepoznaju u HNS-u“ zaključno je istaknuo Stjepan Čuraj.

Nove članice i članove HNS-a predstavio je Vinko Ručević, vijećnik Županijske skupštine i predsjednik osječko-baranjskog HNS-a te im se zavalio i čestitao na odluci da se priključe HNS-u.

„Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo predstaviti nove članove HNS-a, koji su prepoznali HNS kao stranku kroz koju mogu provoditi svoje ideje i politike. Ovi dolasci u HNS, koji se ne događaju samo ovdje u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji već u svim dijelovima Hrvatske potvrda su da građani prepoznaju pozitivnu politiku i politiku rada“ poručio je Vinko Ručević. Zatim je riječ prepustio Tomislavu Kuni, vijećniku u Županijskoj skupštini i donedavnom predsjedniku osječko-baranjskog HSLS-a.

Tomislav Kuna je pojasnio razloge prelaska četrdeset članica i članova HSLS-a u HNS, te je najavio daljnje prelaske članica i članova HSLS-a. „Nezadovoljni stanjem i odnosom HSLS-a prema organizacijama u Osječko-baranjskoj županiji. četrdeset članica i članova odlučilo je prijeći u HNS. Cilj nam je raditi za naše lokalne sredine i Osječko-baranjsku županiju, a upravo rad za boljitak svojih sugrađanki i sugrađana je karakteristika HNS-a“.