Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati najnovije vijesti i događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

INSTAGRAM

 

Vijesti

Za Valentinovo osječko-baranjski HNS dijelio licitarska srca

Srijeda, 14 Veljača 2018 15:13
Objavljeno u Novosti
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osijek, 14.02.2018. – Članice i članovi 23 Podružnica HNS-a osječko-baranjske županije nastavili su tradiciju obilježavanja dana Valentinova darovanjem 1000 crvenih licitarskih srca svojim sugrađankama i sugrađanima.

Ove godine dan Valentinova je obilježen u OsijekuĐakovu, Belišću, Valpovu, Donjem Miholjcu, Antunovcu, Bilju, Čepinu, Dražu, Drenju, Erdutu, Ernestinovu, Feričancima, JagodnjakuMagadenovcu, Marijancima, PetlovcuPetrijevcima, Podgoraču, Popovcu, Punitovcima, Satnici Đakovačkoj i Vladislavcima.

S obzirom na to da se ove godine Valentinovo poklapa sa Čistom srijedom ili Pepelnicom osječko-baranjski HNS je odlučio darovati svoje sugrađanke i sugrađane sa prigodnim licitarskim srcima proizvedenih na tradicionalan način od strane obiteljskog obrta iz Osječko-baranjske županije.

Sretno Valentinovo građankama i građanima Osječko-baranjske županije zaželio je Vinko Ručević, predsjednik osječko-baranjskog HNS-a.

„Prethodnih godina tradicionalno smo darivali naše sugrađanke i sugrađane prigodno oblikovanim slatkišima. Ove godine u duhu narodnjaštva, smo se odlučili darivati licitarska srca kako bi dostojanstveno obilježili Valentinovo, a pri tom ne bi povrijedili osjećaje svih naših sugrađanki i sugrađana koji obilježavaju Pepelnicu“  istaknuo je Vinko Ručević.

Dvije najveće Podružnice osječko-baranjskog HNS-a Osijek i Đakovo su organizirali javne podjele licitarskih srca u prijepodnevnim satima. U Osijeku darivati se nastavilo i u poslijepodnevnim satima u Gradskim četvrtima Industrijska, Donji grad, Novi grad, Jug II, Retfala, mjesnim odborima Višnjevac. Tenja i Sarvaš.

Predsjednica podružnice HNS Osijek i zamjenica gradonačelnika grada Osijeka Žana Gamoš u čestitci je poručila „Ljubav živimo svaki dan. Ljubav je moj Grad. Ljudi koji s osmjehom žive i uljepšavaju nam svaki dan! Malim znakom pažnje danas smo sa našim osječankama i osječanima proslavili ljubav. Sretno Valentinovo“.

Izbor: hns-obz.com